Οικονομικές Υπηρεσίες

ENS Insurance

Πρόγραμμα "Αποταμίευση"

Σήμερα, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι μεγάλες, αυτό που χρειάζεστε πάνω από όλα είναι η ασφάλεια και η σιγουριά για εσάς και την οικογένειά σας. Για να απολαμβάνετε την ποιότητα ζωής που θέλετε τώρα, αλλά φυσικά και στο μέλλον, εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι.

Το Πρόγραμμα Αποταμίευσης της Εθνικής Ασφαλιστικής σας προσφέρει τη σιγουριά που αναζητάτε, ενώ αποταμιεύοντας και επενδύοντας τα χρήματά σας από σήμερα, εξασφαλίζετε ένα εισόδημα στο μέλλον για να φροντίσετε τους δικούς σας και να εκπληρώσετε μικρά ή μεγάλα όνειρά σας.

Ο τρόπος διαχείρισης, ο ξεκάθαρος χαρακτήρας και στόχος του προγράμματος και τα πλεονεκτήματα που το χαρακτηρίζουν, δείχνουν την αξία του να γίνει κάποιος μέλος της οικογένειας της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Επιλέγοντας το Πρόγραμμα Αποταμίευσης της Εθνικής Ασφαλιστικής έχετε:

  • Τον συνδυασμό της σιγουριάς για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους και της οικονομικής εξασφάλισης, ώστε να πραγματοποιήσετε στο μέλλον όλα όσα ονειρευόσασταν.
  • Την εξασφάλιση που σας εγγυάται η ηγετική θέση, η εμπειρία, η φερεγγυότητα, η αξιοπιστία που αποπνέει το όνομα της Εθνικής Ασφαλιστικής και τη σιγουριά του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, μέλος του οποίου είναι η Εθνική Ασφαλιστική.

Πρόγραμμα Αποταμίευσης της Εθνικής Ασφαλιστικής

Αποταμιευτικό Πρόγραμμα προκαθορισμένης διάρκειας

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα μας απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2610 315 584.

Γούναρη 181, Πάτρα, Αχαΐα, 26331 2610 315584, 2613 011011