Οικονομικές Υπηρεσίες

ENS Insurance

Το προσωπικό μας και οι υπηρεσίες μας βρίσκονται στη διάθεσή σας, με την προσωπική μας επαφή, κάθε στιγμή όταν μας χρειάζεστε δίπλα σας, προκειμένου να βρούμε μαζί το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες σας στην καλύτερη τιμή και να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο που μπορεί να σας προκύψει, ούτως ώστε να μην επηρεαστεί η καθημερινότητά σας.

Σας προσφέρουμε τα καλύτερα ασφαλιστικά προϊόντα και άριστες ασφαλιστικές υπηρεσίες με τη γνώση και εμπειρία που διαθέτουμε στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, σε μεγάλους και μικρούς πελάτες, επαγγελματίες και ιδιώτες, σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική.

Εθνική Ασφαλιστική

Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά τόσο στον Κλάδο Ζωής όσο και στους Γενικούς Κλάδους.

Με ιστορία 124 ετών έχει καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με την πραγματική εξασφάλιση και την απόλυτη φερεγγυότητα, ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και παράλληλα βελτιώνει τις υποδομές της ώστε να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον Έλληνα καταναλωτή.

Με δυναμικά δίκτυα πωλήσεων, εκσυγχρονισμένες δομές και φιλική εξυπηρέτηση στέκεται πάντα δίπλα στον Έλληνα πολίτη. Με 13 Διοικητικά Υποκαταστήματα, 2.202 ασφαλιστικούς συμβούλους σε 158 γραφεία πωλήσεων σε όλη τη χώρα και 1.475 συνεργαζόμενα πρακτορεία και Brokers έχει δημιουργήσει ένα δίχτυ ασφαλείας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Παράλληλα η Εθνική, μέσω των θυγατρικών της εταιριών Garanta και Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου έχει σημαντική και δυναμική παρουσία στη Ρουμανία και στην Κύπρο αντίστοιχα, ενώ δραστηριοποιείται επίσης στη Βουλγαρία.

Η Εταιρία ανήκει στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας γεγονός που εγγυάται τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της και παρέχει, στους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους της, όλα τα προνόμια και τα οφέλη του Ομίλου.

 

Τα ασφαλιστικά προϊόντα που σας προσφέρουμε είναι:

Πρόγραμμα "Αυτοκινήτου"

Η ENS, σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική, δημιουργεί μια νέα εποχή στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου, παρέχοντας ποιοτικές κι ανταγωνιστικές υπηρεσίες, που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, όπως αυτές διαμορφώνονται στην τρέχουσα ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα "Παιδί"

Η εξασφάλιση και το μέλλον των παιδιών είναι το πιο σημαντικό μέλημα για τους γονείς, από τη στιγμή που θα έρθουν στη ζωή. Από τα πρώτα τους χρόνια, νοιάζεστε για το μέλλον, την υποστήριξη που θα χρειασθούν, τις σπουδές, την επαγγελματική τους δραστηριότητα και φυσικά την υγεία τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα "Επιχείρηση"

Η Econ Net Services, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του σημερινού επιχειρηματία καθώς και τη σημασία της μελλοντικής εξασφάλισης της επιχείρησής σας, σχεδίασε και προσφέρει το ανανεωμένο πρόγραμμα «Εθνική & Επιχείρηση Plus», σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα "Προστασία Ζωής"

Η δημιουργία, η χαρά, η απόλαυση της ζωής μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους είναι ό,τι πιο όμορφο. Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν διαρκώς, είναι ανεκτίμητο το να μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα για το αύριο και να «προστατεύσετε» τη ζωή τη δική σας, αλλά και της οικογενείας σας.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα "Αποταμίευση"

Σήμερα, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι μεγάλες, αυτό που χρειάζεστε πάνω από όλα είναι η ασφάλεια και η σιγουριά για εσάς και την οικογένειά σας. Για να απολαμβάνετε την ποιότητα ζωής που θέλετε τώρα, αλλά φυσικά και στο μέλλον, εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι.

Διαβάστε Περισσότερα

Γούναρη 181, Πάτρα, Αχαΐα, 26331 2610 315584, 2613 011011