Οικονομικές Υπηρεσίες

ENS Finance

Ιδιώτες

1) Ρύθμιση χρεών (Νόμος Κατσέλη)

Η φτωχοποίηση λόγω της οικονομικής κρίσης εκτός από τα άλλα καταστροφικά της αποτελέσματα έχει και σαν συνέπεια να μετατρέψει εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας σε υπερχρεωμένους οφειλέτες. Αυτοί που μέχρι το 2009 είχαν τα οικονομικά τους σε τάξη με συντηρητικό δανεισμό βρέθηκαν κυριολεκτικά ‘εν μια νυκτί’ να αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους και να διασφαλίσουν την περιουσία τους.

 

Μια τέτοια δραματική αλλαγή οικονομικής κατάστασης απαιτεί περισσότερο από ποτέ επαγγελματική διαχείριση και αντιμετώπιση.

Εμείς στην Econ Net Services έχουμε και την γνώση και την εμπειρία και τον επαγγελματισμό για να διαγνώσουμε, να αναλύσουμε να προτείνουμε και να διαχειριστούμε τις δύσκολες αυτές καταστάσεις .

2) Διαμεσολάβηση με τραπεζικά ιδρύματα

Η μακρόχρονη εμπειρία των ανθρώπων μας στον τραπεζικό χώρο αποτελούν το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα για την αποτελεσματική διαχείριση των τραπεζικών σας σχέσεων, την αναδιάρθρωση δανείων και την ορθή χρηματοοικονομική σας διαχείριση.

3) Νομικές υπηρεσίες

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες που καλύπτουν τις οικονομικές, αλλά και τις νομικές πλευρές κάθε περίπτωσης μέσω των εξειδικευμένων νομικών συνεργατών μας, έτσι ώστε να αντιμετωπίζεται και να διεκπεραιώνεται με συνολικό και ολοκληρωμένο τρόπο η κάθε υπόθεσή σας.

Γούναρη 181, Πάτρα, Αχαΐα, 26331 2610 315584, 2613 011011