Οικονομικές Υπηρεσίες

ENS Finance

Με πολύτιμο εφόδιο τις γνώσεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της Econ Net Services , ανταποκρινόμαστε πλήρως στις προσδοκίες των πελατών μας, με απόλυτο σεβασμό στις ξεχωριστές ανάγκες τους.

Στη σημερινή οικονομική συγκυρία η εταιρεία μας εξασφαλίζει στους πελάτες της, επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ιδιώτες ένα πλήρες φάσμα οικονομικών και νομικών υπηρεσιών, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα υπερχρέωσης επιλύοντας εκ του ασφαλούς τυχόν νομικά προβλήματα, ανακάμπτοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Εμείς οι ίδιοι οι άνθρωποι αξιολογούμε και μετράμε την επίδοσή μας μέσα από την επίτευξη των στόχων των πελατών μας.

Επιχειρήσεις

1) Διαμεσολάβηση σε τραπεζικά ιδρύματα για αναδιάρθρωση και διαχείριση χρέους.

Η Econ Net Services ποτέ δεν ενστερνίσθηκε την ιδέα ότι μια επιχείρηση με οικονομικά προβλήματα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης δεν έχει άλλη επιλογή από το κλείσιμο και την απώλεια της περιουσίας, ατομικής και επιχειρηματικής.

Αν και η προστασία που παρέχει ο Νόμος στον επιχειρηματία είναι περιορισμένη σε σχέση με αυτή που παρέχεται στους ιδιώτες υπάρχουν πάντα νόμιμες επιλογές ώστε να προστατευθεί ατομική και επιχειρηματική περιουσία στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό.

Διαβάστε Περισσότερα

Ιδιώτες

1) Ρύθμιση χρεών (Νόμος Κατσέλη)

Η φτωχοποίηση λόγω της οικονομικής κρίσης εκτός από τα άλλα καταστροφικά της αποτελέσματα έχει και σαν συνέπεια να μετατρέψει εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας σε υπερχρεωμένους οφειλέτες. Αυτοί που μέχρι το 2009 είχαν τα οικονομικά τους σε τάξη με συντηρητικό δανεισμό βρέθηκαν κυριολεκτικά ‘εν μια νυκτί’ να αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους και να διασφαλίσουν την περιουσία τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Γούναρη 181, Πάτρα, Αχαΐα, 26331 2610 315584, 2613 011011